Boy Ensel

Ik werk bij een groot international mediabedrijf in Hilversum. Maar naast mijn werk vind ik het heerlijk om samen met mijn camera de wereld te verkennen. Ik probeer continu vernieuwend te zijn en ben altijd opzoek naar mooie onderwerpen. Samen met mijn collega en vriend Chris Roest maken wij mooie producties. En dat hopen wij en vooral ik nog heel lang te kunnen doen. 

"Van niks iets maken"


De kweekvijver heeft veel connecties in de media wereld en per project kiezen wij professionals die bij het project passen.

Wij zijn een team van 8 creatieve mensen die allemaal werkzaam zijn in de media wereld. Naast ons werk zijn wij graag bezig met video & audio producties. We kunnen u veel gaan vertellen maar we laten het u graag zelf zien. Naast de kweekvijver hebben wij nog 2 websites die wij met veel liefde online hebben gezet. Zie hem hier www.mijnburn-out.nl & www.hebikeen-burnout.nl 

Our Story

Jong, creatief, meedenkend en heel vrolijk

 


Our Mission

Artistieke en mooie producties, daar draait het bij ons om. Wij kijken niet naar andere maar proberen bij ons zelf te blijven.