Corona Project

26 april 2020 stonden wij om 6:30 op de Dam in Amsterdam om daar het begin te maken aan een super mooi project. Een project die de Corona tijd in dans en muziek moest gaan uitbeelden. Na de Dam zijn we richting Schiphol gegaan waar wij goedkeuring hadden om "bijna" overal te filmen. En daarna eindigde we op het mooie strand van Noordwijk.


Johnny de Mol

De première was 1 groot feest en vandaar deze aftermovie. Een rode loper, camera's, veel pers en natuurlijk Johnny de Mol.  


De Firma KAas

Vroeger ging je naar de boer voor je kaas of naar de winkel. Dat is nu verleden tijd, je kunt je favoriete kaas nu via de post laten bezorgen. 


boodschappen.nl

 

Elke 2 maanden maken wij de kook vidoe's voor boodschappen.nl 

Zo kunnen de klanten van boodschappen.nl makkelijk hun favoriete gerecht maken. 


Cosmic Life

Tegenwoordig gaat het leven snel, soms te snel. Dan hebben we rust nodig en zullen we aan ons zelf moeten denken. 

Deze 14 delige online course heb ik samen met Christine mogen maken.


Ambiance (TVC)

Tijdens de zomer wil je deze zonwering hebben, eigenlijk wil je ze altijd wel hebben. Bekijk de tv commercial die wij hebben gemaakt. 


Charlotte Labee

Charlotte staat midden in het leven. Probeert het maximale eruit te halen. Ze beleefde pieken en dalen. Succes en tegenvallers. Ze heeft een eigen aanpak en model ontwikkeld waarmee ze mensen helpt en stimuleert om direct resultaat te ervaren. Super interessante klus waar ik veel van heb geleerd. 


tWEE HOEVEN

Voor het bedrijf defirmakaas.nl gaan wij een aantal boerderijen in Nederland langs om de mensen kennis te laten maken met de mooie streek producten. 


Johnny de mol - mama

Johhny de mol vertolkt het mooie nummer van de dochter van Saskia Noort.

 

Johnny de Mol - Mama


Techmate

Strand, techno en een super sfeer. Wat is Nederland toch een top land voor festivals.


Samsung / Bright

Samsung presenteerde op het Bright (RTL7) event hun nieuwe 8K televisie. Dat is toch mooi, 8K zo levens echt en zo mooi. Nu nog prijzig maar leuk om te weten wat ons tegemoet komt. 8K is dus vier keer 4K dat is echt veel. 


Whoosah on the beach

Techno on the beach, wauw. Blijft toch wel iets moois, feesten op het strand met techno 10+ 


Hockeyloverz tv

Geen feestje op een hockeyclub maar in Gemert bij Time Out (de club) daar waar hockeyland elkaar tegenkomt en er 1 groot feest van maakt. Heerlijk zonnetje, lekkere biertjes en heel veel plezier en lekkere muziek.


Veerplas festival

Veerplas festival, 1 woord, geweldig.


Johnny de Mol trailer

Binnenkort start de theater toer van Johnny de Mol. Hij verteld daar over zijn leven en over zijn moedige actie tijdens het redden van vluchtelingen.


Cocktail professor

Cocktail Professor is an international cocktail bureau with its own inspirational blog with thousands of followers from. Always challenging the five senses with creative presentations, unique flavor combinations and rituals surrounding the drinks. 


Bart Kiers

Hij komt binnen, pakt pen en papier en gaat luisteren naar de gesprekken. Daarna loopt hij het podium op en vat de avond in muziek samen. Alles vanuit zn hoofd, echt een aanrader. 


Bodytime

Bodytime is niet zomaar een sportschool. Wie hier komt sporten zal zien dat het puur om de eenvoud gaat en dat je persoonlijk wordt begeleid zowel in bewegen als in voeding.


Greentom

Een Nederlands design en tevens winnaar van de Green Product Award. Deze kinderwagen is groen en super van design. Voor de USA hebben we how to videos gemaakt want Greentom gaan sinds kort ook naar Amerika. 


Ballorig

Als je kinderen hebt dan kun je er bijna niet onderuit, we hebben het hier over Ballorig. Een speelpaleis voor kinderen en een klein beetje van de ouders want ze hebben er ook heerlijke broodjes.


mijn weg naar success

Jaap Hulsmann heeft een geweldige site gemaand www.mijnwegnaarsuccess.com. Deze website helpt jou bij je persoonlijke groei. En natuurlijk kun je tegenwoordig niet meer zonder video. Succes met jou succes naar geluk.


Lenco

Lenco maakt veel mooie producten, maar die wil je natuurlijk eerst goed bekijken voordat je ze gaat kopen. Gelukkig heeft Lenco ons gevonden en maken wij product reviews voor al hun producten.


CenterParcs

Een week lang verbleven wij in Frankrijk bij het meer le Lac D' Ailette. Uren lang genieten van de stilte en het mooie weer. Geweldig


Sanne & Jeroen

Wat een geweldige dag was dit, perfect weer en een perfecte sfeer wat je duidelijk terug ziet in de video. En al meer dan 17.500 views, daar worden wij blij van.


Rust

Op zaterdag 13-9-2015 waren wij op bezoek bij Willem van den Berg in Giethoorn. Willem heeft daar zijn werkplaats waar hij grafkisten maakt op een ambachtelijke wijze. Willem laat in de korte documentaire zien dat de dood niet altijd eng of vervelend hoeft te zijn. Lees meer...


Anna trailer

Op 9 en 10 juli werden er opnames gemaakt van de korte film Anna. Op zich niet heel bijzonder zou je denken, ware het niet dat deze film niet digitaal word opgenomen maar ouderwets op film, super8. Dit maakt de uiteindelijke film, maar ook de voorbereidingen en de opnames extra bijzonder.


Genieten met Bier

In deze aflevering genieten we heerlijk met Pastinaak en een heerlijk glas bier. Chef-kok Jeroen bereid de heerlijkste gerechten bij een passend biertje.


7 Deugden

Een special en lekker fris bier met een bijpassend gerecht gemaakt door chef-kok Jeroen.